miercuri, 29 octombrie 2014

Bucurestiul sub ploaia de festivaluri (FNT si FNTI)

In acest sfarsit de octombrie si la inceputul lunii urmatoare, Bucurestiul gazduieste doua festivaluri majore, practic unul in continuarea celuilalt.
La momentul publicarii acestui articol, se afla in plina desfasurare FNT (festivalul national de teatru), dar despre el nu pot scrie mare lucru, pentru ca nu voi ajunge la vreo piesa, biletele puse in vanzare fiind epuizate destul de rapid.In schimb, mai mult ca sigur voi ajunge la FNTI (festivalul national de teatru independent), ce va incepe de pe 2 noiembrie.
Teatrele tinere si independente din capitala vor gazdui atat piese din repertoriul propriu, cat si cateva spectacole ale trupelor din alte orase.
Vom putea vedea piese de toate genurile la Godot, teatrul Coquette, teatrul Luni, teatrul Arca, un teatru, teatrul In Culise, teatrul Mignon, teatrul de arta, teatrul de sufragerie, teatrul Podul si teatrul de pe Lipscani.

Programul complet al pieselor il gasiti aici:
http://www.fnti.ro/program-festivalul-de-teatru-independentUrmariti programul, alegeti ce piese va atrag, si haideti la teatru !!!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu